turism voluntari

Turism Voluntari: destinatia preferata a antreprenorilor

Cine ar fi crezut ca poti face turism in Voluntari?
Pare incredibil de ciudat dar adevarat.
Obiectivele care se afla in Voluntari nu sunt promitatoare pentru turism.
Daca privesti harta Voluntariului nu pare sa fie o destinatie exotica.De a lungul timpului nevoile serviciilor horeca au fost in ascensiune.
Ce a determinat aceasta cerere pentru servicii de cazare in Voluntari si restaurante in zona?
Infrastructura orasului Voluntari a fost intr-o continua dezvoltare.
Centrele comerciale din Voluntari sunt deseori cele mai vizitate de catre turisti din toata tara. Turismul comercial este de departe cel care atrage clienti pentru serviciile de cazare masa transport si nu numai.
Centrele comerciale precum Dragonul Rosu, Doraly, Smart Expo Flora si Sam Expo sunt cele mai cunoscute de catre antreprenori cu afaceri locale.

Centre comerciale

Dragonul Rosu

Aici gasesti de multe ori cele mai bune preturi la haine, electronice, accesorii, decoratiuni si nu numai.
Comerciantii centrelor au o retea de distributie si fidelizare.
Poti obtine discounturi bune pentru volumul de marfa achizitionat.
Dragonul Rosu este unul dintre cele mai mari angro-uri din Romania. Acesta ofera cea mai larga oferta pentru textile si decoratiuni. Se intinde pe o suprafata de 3500 de mp, peste 5000 de magazine si 4000 de locuri de parcare.

Doraly

Expo Market Doraly este situat in Afumati, pe o suprafata de 22 de hectare cu 57000 de mp construiti. Acesta este primul en-gros din Romania. Doraly este infiintat in 1993 si este intr-o continua dezvoltare.Afacerea a inceput pe un teren de 4000 de mp fiind primul parc comercial specializat in produse alimentare si non-alimentare. Investitiile apar si pe partea online de tip shop www.doraly.ro. Acesta este primul magazin online cu preturi in functie de numarul de cantitati achizitionate.

Smart Expo Flora

Centrul comercial Expo Flora a aparut in 2002. Acesta are o suprafata de 97500 mp teren si 53000 mp construiti.
Aici puteti gasi spatii de birouri, depozite, standuri, show-room-uri si spatii refrigerate. In cadrul complexului sunt 2 restaurante si o spalatorie.
Pavilionul Flora detine 412 standuri, 35 de spatii refrigerate, 467 de depozite si 50 de spatii de birouri. Aici isi desfasoara activitatea peste 1500 desocietati comerciale. Importatori si producatori de produse alimentare si non-alimentare.

Sam Expo

Complexul Sam Expo este pe piata din Romania din 1997. Acesta este Unul dintre cele mai mari centre comerciale pentru textile din Romania.
Sam Expo ofera servicii complementare precum transport de marfuri, servicii bancare si turism comercial. Daca esti comerciant si esti interesat de confectii, marochinarie, lenjerie, incaltaminte, textile, papatarie sau mercerie, atunci sigur acesta este locul potrivit.
Gazduind 300 de spatii comerciale si show-room-uri cu 120 de societati cu activitate de comert textile.

Iata locul ideal de cazare in Voluntari unde poti veni pentru a cauta ce ai nevoie pentru a aproviziona bussiness-ul tau : www.hotelvoluntari.ro

Vezi articolul : Voluntari

1 thought on “Turism Voluntari: destinatia preferata a antreprenorilor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button